SaraKi Kost & Träning

VAD ÄR SARAKI TRÄNING OCH KOST

Detta är ett kostprogram för dig som vill komma in i goda vanor och där igenom tappa vikt utan att tappa näring i din kropp. Boosta kroppen med välbalanserad mat och hitta tillbaka till sin fulla kraft!
I gruppen kommer du hitta menyer och mer kunskap för att göra din resa roligare och lättare.


VAD FÅR DU?

  • 4 veckor med en fortsättning om du vill
  • Träning 20 min varje måndag - fredag för hela kroppen
  • Kostmenyer med inköpslista
  • Mer kunskap för hela dig

3 VÄGAR FÖR DIG

I denna grupp finns det 3 olika vägar att ta och olika tillägg.
Val ett:
Följa menyn enligt recept.
Äta frukost, mellanmål, lunch och middag som är angivet. Du får ett recept som du lagar varje dag och detta lagar du till middag och sparar till lunchlåda eller om det passar dig att laga mat till lunch och spara till middagslåda.
Val två:
Du äter enligt menyn och byter ut frukosten till en smoothie där vi grundar med en näringsbas – complete som är helt naturlig, vegansk och fri från gluten och mjölkprodukter. Den innehåller ingen konstigt, inga artificiella smakämnen eller sötningsmedel.
Detta kommer du få recept på utöver menyn. Vi använder näringsbasen och lägger till grönsaker, frukt/bär och frö/nötter.
Val tre:
Du äter enligt menyn och byter ut frukosten och en måltid till en smoothie där vi grundar med en näringsbas – complete som är helt naturlig, vegansk och fri från gluten och mjölkprodukter. Den innehåller ingen konstigt, inga artificiella smakämnen eller sötningsmedel. Detta kommer du få recept på utöver menyn. Vi använder näringsbasen och lägger till grönsaker, frukt/bär och frö/nötter. Här lägger vi till Rawfood-kapslar som innehåller 30 st olika frukter, bär och grönsaker (120 000 olika fytonäringsämnen).
(Allt det du äter betalar du för, mat och tillval).